MESHKUJ, MOS I PROVONI! Këto janë pozicionet që femrat i urrejnë – AlpeGossip
MESHKUJ, MOS I PROVONI! Këto janë pozicionet që femrat i urrejnë

MESHKUJ, MOS I PROVONI! Këto janë pozicionet që femrat i urrejnë

Ndonëse disa nga pozicionet sekusale mund të duken dhe mund të jenë interesante për t’u provuar, ato shpesh nuk mund të participojnë në orgazmën e femrës.

Dje, meqenëse vetëm 20% e femrave mund të lirojnë orgazmë vetëm nga depërtimi vaginal, është e domosdoshme që çiftet të gjejnë pozicion që mund t’i ndihmojnë ata në kulm përgjatë rrugës.

Kështu që herën tjetër kur beni marrëdhënie seksuale, këtu janë disa pozicione për të shmangur.

Ndiqini ato më poshtë:

–  69
– Pozicioni “cowgirl”
– Seks në këmbë
– “Cowgirl” prapa.