Meshkuj vëmendje/ 2 dëshirat e fshehta seksuale të femrave – AlpeGossip
Meshkuj vëmendje/ 2 dëshirat e fshehta seksuale të femrave

Meshkuj vëmendje/ 2 dëshirat e fshehta seksuale të femrave

Femrat gjithmonë transmetojnë idenë sikur kërkojnë gjithmonë më pak në shtat sesa meshkujt, por kjo nuk është e vërtetë. Edhe femrat, sikurse dhe meshkujt kanë dëshira seksuale, por ato tregohen më të ndrojtura në shprehjen e tyre.

Meshkujt janë më të hapur në drejtim të kërkesave që kanë në shtrat dhe duan që edhe partnerja e tyre kështu të veprojë. Që intimiteti të jetë edhe më argëtues, atëherë, djema, kini parasysh se partnerja juaj, ka dy kritere prioritare që i do çdo natë në krevat, por nuk i thotë asnjëherë.

1.Jini më agresivë

Të jeni të sigurt që një natë e zjarrtë seksuale për çdo femër përshkruhet “seks agresiv” dhe kërkesat që femrat kanë gjithmonë në lidhje me partnerët është “seks më agresiv”. Duke filluar që nga tërheqja e flokëve e për të vazhduar më tej, femrat janë gjithmonë “Ok” për seksin agresiv. Natyrisht, këtu nuk është fjala për ta tepruar (fantazia nuk ka limit), por ndoshta një “grindje” e vogël në dhomën e gjumit mund të bëjë mrekulli për jetën seksuale.

2.Trajtojeni si prostitutë

 

Ah, fantazitë! E bukura e tyre qëndron në faktin që shumë nga ato nuk realizohen. Por ka shumë femra që nënvizojnë: ‘Jam lodhur duke qenë “zonja e mirë” në dhomën e gjumit.” “Jam lodhur duke bërë dashuri në mënyrë më të butë dhe më delikate të mundshme dhe thuajse njëlloj në çdo kohë.” Ashtu si shumë të tjera kërkojnë që meshkujt mund t’i trajtojnë si prostituta, duke ndryshuar rutinën, vendin, stilet apo edhe duke i pyetur partneret e tyre për atë që u pëlqen më shumë.