MËSOJINI TANI/ Këto janë tre karakteristikat që i kanë gratë që tradhtojnë burrat - AlpeGossip
MËSOJINI TANI/ Këto janë tre karakteristikat që i kanë gratë që tradhtojnë burrat

MËSOJINI TANI/ Këto janë tre karakteristikat që i kanë gratë që tradhtojnë burrat

Ekspertët kanë zbuluar se gratë me tre cilësi të veçanta kanë më shumë gjasa t’i tradhtojnë partnerët e tyre.

Sipas një studimi të ri, gratë që e përshkruajnë veten si “të vetmuara” dhe “të forta” kanë më shumë gjasa të tradhtojnë… por nëse Zonja juaj është shtëpiake, ajo ka më shumë gjasa të jetë një tradhtare.

Një studim i kryer nga lllicitEncounters.com, faqja kryesore e njohjeve në Mbretërinë e Bashkuar për persona të martuar, studioi mbi 10.000 profile për të gjetur se cilat tipare janë më të zakonshme në mesin e tradhtarëve.

Deri në 30 për qind të përdorueseve femra në këtë uebfaqe e përshkruajnë veten të vetmuar, ndërsa 27 për qind të rasteve, gratë e përshkruajnë veten si “të forta”.

Dhe, 20 për qind e grave në këtë uebfaqe janë shtëpiake, duke e bërë kështu edhe “profesionin” më më të zakonshëm të tradhtareve bashkëshortore.