Mësoni hilet e vajzave që kanë gjithmonë një make-up perfekt – AlpeGossip
Mësoni hilet e vajzave që kanë gjithmonë një make-up perfekt

Mësoni hilet e vajzave që kanë gjithmonë një make-up perfekt

Keni vënë re ato femra që gjithmonë u shkëlqen lëkura? Shpesh herë keni vrarë mendjen se çfarë bëjnë që duken gjithmonë kaq perfekte. Dhe përgjigjen jua sjellim ne sot.

Të gjithë kanë dëshirë që kur të bëjnë make-up të duken perfekte, lëkura t’u shkëlqejë dhe të duken sikur sapo janë lyer edhe në fund të ditës. Mirëpo edhe për këtë gjë ka një sekret të veçantë, dhe do t’ua mësojmë sot.

1. Hileja e parë qëndron tek poret, duhen pastruar në thellësi, sepse nëse janë të bllokuara, problemet do të evidentohen më shumë.

2. Mos e mbaj asnjëherë grimin në fytyrë darkave; ki parasysh që gjatë ditës ai mbledh dhe papastërti.

3. Përdor një krem hidratues sepse krijon një sipërfaqe të lëmuar për fondotintën.

4. Zgjidh gjithmonë nuancën e fondationtës që i përshtatet lëkurës tënde

5. Aplikoji shumë mirë produktet, dhe për një look sa më natyral, perhapi edhe ne zonën e qafës.