MEZI PRISNI TA SHIKONI? Ja pse është mirë ta takoni vetëm 1 herë në javë të dashurin tuaj – AlpeGossip
MEZI PRISNI TA SHIKONI? Ja pse është mirë ta takoni vetëm 1 herë në javë të dashurin tuaj

MEZI PRISNI TA SHIKONI? Ja pse është mirë ta takoni vetëm 1 herë në javë të dashurin tuaj

Lidhjet e reja vijnë me emocione dhe plot flutura në stomak dhe është shumë e kuptueshme që doni ta keni mundësisht çdo minutë aty, personin që ju ka dhënë shkëlqimin e fytyrës së fundmi.

Përpara se t’i lëshoheni dëshirave, konsiderojeni këshillën më poshtë.

Personin me të cilin sapo ke filluar të dalësh, duhet ta shohësh 1 herë në javë. Dhe është për të mirën tuaj!

Njerëzit zakonisht futen në lidhje të reja dhe humbasin veten. Kjo është një nga arsyet pse marrëdhëniet dështojnë! Planet që kishit bërë për veten lihen pas dore dhe e gjithë koha i kushtohet personit tjetër. Si rrjedhojë, s’ka më kohë as për miqtë, as për familjen dhe as për gjërat që më parë ishin të rëndësishme për ty.

Prandaj, gjatë kohës që integroheni në jetën e dikujt tjetër, më e mira është të mbani rutinën tuaj sa më normale të jetë e mundur.

Lajmi i mirë në gjithë këtë?

Të takohesh “një herë në javë” shmang gjithë problemet mes një çifti!

Përfitime të tjera?

1. Shmang një thyerje të dhimbshme zemre.

2. Shton kureshtjen për njëri tjetrin!

3. S’do të shndërrohesh në shok i keq për miqtë.

4. Do kesh kohë mjaftueshëm për të reflektuar dhe menduar si i rritur.