MJAFTON VETËM 5 MINUTA/ Ja 4 pozicionet e seksit për ata që nuk kanë kohë (FOTO) – AlpeGossip
MJAFTON VETËM 5 MINUTA/ Ja 4 pozicionet e seksit për ata që nuk kanë kohë (FOTO)

MJAFTON VETËM 5 MINUTA/ Ja 4 pozicionet e seksit për ata që nuk kanë kohë (FOTO)

Të katërt pozicionet e mëposhtme janë për ata që s’kanë kohë.
Dihet se të gjithëve do t’ju pëlqente seksi i gjat dhe erotik, por ndodh dhe që ke vetëm pak minuta kohë. Terapisti Ian Kerner e krahason seksin e shpejt me ushqimin kinez. Fakti që do e besh shpejt s’do te thotë që nuk ke për ta shijuar.

Herën që vjen, nëse ke vetëm 5 minuta kohë të lirë provo një nga 4 stilet e mëposhtme.

Stili ‘ doggy’

 

Kërkuesit nga Universiteti i Kentucky survejojnë 14 000 femra dhe meshkuj aktiv seksualisht dhe zbulojnë se stili ‘doggy’ është zgjedhja e parë për seksin e shpejt.

Pozicioni ofron një pamje të mrekullueshme për ty, zhytje të thella dhe përplasje të forta. Për femrën është gjithashtu mjaft eksitues sepse ngacmohet ‘pika G’ dhe shumicën e kohës ajo mund ta përkëdhel organin e saj ndërkohë që ti penetron.

Si bëhet: Ajo mbështet gjunjët dhe bërrylat ne krevat, ndërkohë ti nga pas me gjunjët mbështetur në krevat dhe trupin drejt.

Stili ‘stand and deliver’

 

 

Nëse ajo i mban këmbët mbyllur, muret e vaginës do jen super eksituese për ty. Nëse ke dëshirë mund edhe t’ia përkëdhelesh klitorin. Arsyeja kryesore përse ndodhet në listë është sepse me këtë stil shumicën e rrobave mund ti mbani veshur nëse e keni me shumë nxitim.

Si bëhet: Të jeni në këmbë, ajo ka kthyer shpinën dhe paloset e gjitha para duke prekur me duar gjunjët e vet ose dyshemenë.

Stili ‘cowgirl’

 

 

Ky është stili i cili e çon femrën në orgazëm disa herë me shpejtë se stilet e tjera thonë studiuesit. Pra nëse do t’ia kthesh favorin, leje atë sipër dhe për pak minuta do e arrij. Natyrisht që dhe ti duhet të ndihmosh.

Si bëhet: Ti i shtrirë me shpinë poshtë, ajo mbi gjumë hapur këmbët. Kontrollin e shpejtësisë dhe sasisë e ka ajo. Ti ndërkohë mund të shijosh gjoksin ose ta ndihmosh duke i përkëdhelur klitorin.

Pozicioni ‘spoon’

 

Pas një dite të gjatë dhe të lodhshme, seksi i përtacëve ndoshta do ishte zgjedhja e duhur. Me këtë pozicion do kesh kënaqësinë maksimale duke harxhuar energjinë minimale. Nuk kërkon shumë vend e as kohë. Mund të shijosh gjoksin e saj dhe pamjen e vitheve.

Si bëhet: Të shtriheni në pozicionin anash ( në brinjë ), ajo te kthen shpinën dhe përkulet pak para.