Mjekët e “lanë” pa organ gjenital/ Burri fiton miliona por jo seksin – AlpeGossip
Mjekët e “lanë” pa organ gjenital/ Burri fiton miliona por jo seksin

Mjekët e “lanë” pa organ gjenital/ Burri fiton miliona por jo seksin

Një pacient me kancer, i cili nuk ishte në gjendje të kishte marrëdhënie seksuale pas humbje së shumicës së penisit të tij, nga një super-virus që hante mishin e tij, pas një operacioni rutinë, ka përfituar një dëmshpërblim 6 shifrorë.

Andrew Lane, 63 vjeç, kontraktoi infeksionin potencialisht fatal “necrotising” pas një operacioni për të hequr gjëndrën e tij të prostatës në mars 2013.

Gjatë procedurës, zorrët e tij u shpërthyen, por stafi i Spitalit të Southend në Essex vuri re plagë vetëm gjashtë ditë më vonë, thanë avokatët e tij.

Infeksioni ishte aq i rëndë sa burrit i mbeti rreth 1 cm nga penisi i tij.

Ai ishte gjithashtu ishte i detyruar të mbante indin e ndotur në barkun e tij.

Spitali Universitar i Southend Foundation “NHS Foundation Trust” ka pranuar se ka pasur një vonesë në diagnostikimin e gjendjes së Z. Lane dhe rasti u vendos në korrik për një shumë të pazbuluar të hollash dëmshpërblim.

Z. Lane tha: “Ata e kanë pranuar gabimin e tyre, por nuk kanë kërkuar falje. Vetëm një skanim do të kishte parandaluar gjithçka.

Unë jam kompensuar, por kurrë nuk do të kthej shëndetin tim dhe dua që njerëzit e tjerë të jenë të vetëdijshëm se sa e rrezikshme është ky virus që han mishin. Nëse nuk ndiheni se po trajtoheni si duhet, duhet të flisni”.