“MOS LEJO QË…”/ Nëse nuk e do punën tënde, duhet ta lexosh patjetër këtë! – AlpeGossip
“MOS LEJO QË…”/ Nëse nuk e do punën tënde, duhet ta lexosh patjetër këtë!

“MOS LEJO QË…”/ Nëse nuk e do punën tënde, duhet ta lexosh patjetër këtë!

Është e padobishme të merresh me diçka që nuk të kënaq. Ambienti toksik, shefi i keq, kolegët e mërzitshëm dhe shumë kurioz, puna e tepërt … e kështu me radhë.

Është e natyrshme që në një punë të mbingarkohesh me detyra, por gjithçka në jetë ka një kufi.

Mos lejo që trupi dhe mendja të sëmuren nga një punë që nuk është më e këndshme për psikologjinë tënde.

Të gjithë e kanë të vështirë t’ia nisin nga e para, por nuk është kurrë vonë për të gjetur një karrierë të re.

Mendo për të gjitha aftësitë e tua dhe mos ki frikë të ndërmarrësh rreziqe. Mos prit që puna ideale të të të dalë para si me magji. Kërko për mundësi të reja dhe jeta jote do të transformohet. Sigurohu vetëm që të besosh në veten tënde dhe të praktikosh gjithçka që ke mësuar.

Ndonjëherë duhet të mbyllësh një derë që të lëndon në mënyrë që të mund të hapësh një tjetër mundësi.

Shëndeti yt varet nga zgjedhja jote.