Trendet e manikyrëve për 2019 janë më te thjeshta se sa mendoni – AlpeGossip
Trendet e manikyrëve për 2019 janë më te thjeshta se sa mendoni

Trendet e manikyrëve për 2019 janë më te thjeshta se sa mendoni

Për revistën “elle” ka folur një nga estetistet e cila shpesh kujdeset dhe për imazhin e personazheve të njëohur si Emily Blunt, Kate Beckinsale dhe Mandy Moor .

Ajo është manikyristja e famshme e firmës ” Essie” dhe quhet Michelle Saunders. Ajo thotë se ka qënë gjithmonë një dashamirëse e thonjve me shumë ngjyra dhe detaje por kjo gjë duhet ndryshuar sa më shpejt për vitin 2019.

“Në Javën e Modës të Nju Jorkut sezonin e kaluar, më kujtohet kur u pyetën për opsione për një manikyr” neutral “, thotë ajo. “Këtu kuptova që manikyri natyral nuk duhet të jetë me patjetër bezhë dhe se pikërisht ky do të ishte trendi i ri.

Sipas Saunders, ajo që e bën një ngjyrë të futet në familjen e manikyrave “nude” është kur “gjallëria e saj është e holluar me një dritë të zbehtë”. Mendoni për një filxhan kafe, dhe se si i ndryshon ngjyra asaj kur is htoni qumësht apo një lëng tjetër. Pra trendet e këtij viti të ri do të jenë ngjyrat e ftohta të tilla si fotot më poshtë: