MOS STUDIONI DHE MOS PUNONI/ Veproni si ky çift dhe bëheni të pasur (FOTO) – AlpeGossip
MOS STUDIONI DHE MOS PUNONI/ Veproni si ky çift dhe bëheni të pasur (FOTO)

MOS STUDIONI DHE MOS PUNONI/ Veproni si ky çift dhe bëheni të pasur (FOTO)

Pothuajse të gjithë ëndërrojnë të bëhen të pasur apo të shëtitin botën por kjo mund të jetë shumë më e thjeshtë nga sa mendoni ju. Nuk ka nevojë as të mësoni shumë, as të punoni tokën ditë e natë por të kapni momentin duke e shijuar realitetin.
Ishte viti 2013 dhe Instagrami nuk ishte shumë i njohur, madje shumë prej jush nuk kishin llogari apo kishit turp të hidhnit fotografi. E kështu nuk veproi një çift që sot marrin 20 mijë euro në ditë falë instagramit.

Dentistja australiane 25-vjecare Lauren Bullen në vitin 2013 braktisi profsionin dhe nisi të hidhte fotografi në Instagram.Pasi e vërejti që fotot po pëlqeheshin atëherë vendosi edhe të shëtiste botën vetëm për fotografi. Kur në një shtet aziatik njohu edhe britanikun Jack Borris i cili kishte lënë profesionin e pastruesit dhe shëtiste botën sikur australianja për fotografi.

Ata u dashuruan dhe sot sëbashku vazhdojnë punën në instagram duke shëtitur botën dhe duke shijuar paratë që fitojnë nga Liket e fansave. Ata nga një fotografi të postuar fitojnë nga Instagrami 10 mijë dollarë dhe kanë 5 milionë fansa.