GËRSHETI ADN/ Njihuni me trendin e kësaj vere për një pajme “rrëzëllitëse” – AlpeGossip
GËRSHETI ADN/ Njihuni me trendin e kësaj vere për një pajme “rrëzëllitëse”

GËRSHETI ADN/ Njihuni me trendin e kësaj vere për një pajme “rrëzëllitëse”

Kohët e fundit jemi mësuar të shohim gjithfarë modelesh flokësh që na ofrojnë një pamje komode dhe të bukur në të njejtën kohë. Këtë herë po ju prezantojmë me gërshetin ADN, që duket se qëndron në majë të të gjithë modeleve të tjerë të flokëve.

Fjalën e kemi për këtë këtu, si ju duket?

Është i përsosur për ditët e nxehta, por edhe për netët kur ju duhet një pamje më e sofistikuar e flokëve. Tani mund ta kuptoni se përse mban emrin ADN, pasi forma e tij i ngjason ADN- së.

Si ta realizoni?

Në videon e mëposhtme keni të shpjeguar hap pas hapi mënyrën e realizimit të tij. Është aq e thjeshtë dhe mjafton të praktikoheni për ta realizuar vetë pa ndihmën e askujt vetëm në 5 minuta.

DNA BRAID TUTORIAL!!! Starting off with 3 strands, the middle one being smaller then the others as that will be a stationary strand. When taking a strand from left side you are going over that section, under the middle and adding to right side then taking a small section from right side is then brought under and then over the middle section and added to left section. Make sure your being consistent with that pattern, the braid naturally starts to twist towards left as you go down so you have to keep it tight while braiding or else it will become more difficult. Small sections are always better, they make the braid look more intricate. It’s always hard to fit a tutorial in 1 minute so I may post slower/longer one on IGTV! Happy Braiding 😀💗 . . . #behindthechair @behindthechair_com #modernsalon @modernsalon #americansalon @american_salon @hair.video #hairvideo #beyondtheponytail #beautylaunchpad #hotonbeauty @hotonbeauty @evahairofficial @hair.videos @hairvideoshow #tutorial #braids #dnabraid #hairgoals #hairofinstagram #stylistssupportingstylists #samvilla #hairinspo #hairinspo @mastersofbraids @hairvideosbystylists

A post shared by ALEXANDRA WILSON (@alexandralee1016) on