NUK DINI ÇFARË MBATHJESH TË ZGJIDHNI? Ja 12 lloje të brëndshmesh për raste të ndryshme (FOTO) – AlpeGossip
NUK DINI ÇFARË MBATHJESH TË ZGJIDHNI? Ja 12 lloje të brëndshmesh për raste të ndryshme (FOTO)

NUK DINI ÇFARË MBATHJESH TË ZGJIDHNI? Ja 12 lloje të brëndshmesh për raste të ndryshme (FOTO)

Të gjitha biem dakord që mbathjet duhet të përshtaten me veshjet në ngjyrë dhe formë. Po kështu, lloji i tyre ndryshon në varësi të momentit kur i vesh. Në vijim gjeni një listë të detajuar me një mori lloje mbathjesh për ditë dhe momente të ndryshme.

~ Mbathjet e përditshme ~

1. Për takime romantike, zgjidhni një palë me dantellë që zbulojnë këndshëm lëkurën. Ngjyrat i keni vetë në dorë.

2. Për të fjetur, këshillohen mbathjet si këto në vijim:

3. Për ditët kur jeni me perioda, duhet që mbathjet të mbulojnë një pjesë të mirë të vitheve në mënyrë që linesi të qëndrojë sa më mirë.

4. Për ditët e tjera, mos i ndani mbathjet pambuku.

~Mbathjet për palestër/aktivitet fizik~

1. Yoga

2. Kërcim

3. Pilates

4. Vrap

~ Mbathjet për veshje të veçanta ~

1. Për fundet dhe fustanet e ngjitur pas trupit (tanga)

2. Për fundet/fustanet që kanë gjasa të jenë të tejdukshëm

3. Për fundet/fustanet e bardhë

4. Për fundet/fustanet e shkurtër