“MOS U LODH…”/ Ndriçimi i prish takimin 4 minutësh, Linditës me Naumin, i dhuron… – AlpeGossip
“MOS U LODH…”/ Ndriçimi i prish takimin 4 minutësh, Linditës me Naumin, i dhuron…

“MOS U LODH…”/ Ndriçimi i prish takimin 4 minutësh, Linditës me Naumin, i dhuron…

Takimi i parë në studio, mes Linditës dhe Naumit u ndërpre nga një veprim i papritur i Ndriçimit.

Para se të niste takimin, Naumi merr një buqetë me trëndafila të kuq dhe ia dhuron Linditës. Por, Ndriçimi i ndërpret, pais i merr lulet nga dora Linditës, më preteksin se “mos të lodhesh”.

Dialogu i takimit 4 minutësh:

Naumi: Unë di që jeton në Romë, ke 2 djem

Naumi: Djali i vogël jeton me mua në Romë, tani jeton me mua

Naumi: Unë kam ikur i vogël në Itali, ku jam arsimuar. Kam punuar dhe kam jetuar një kohë të gjatë, 21 vjet. Pastaj kam shkuar në Gjermani. Ti e njeh jetesën në Gjermani

Naumi: E njoh, përveçse kam djalin, kam dhe familjarë. Por, nuk është se më pëlqen, mua më pëlqen gjallëria. Atje është më ftohtë, njerëzit janë më të ftohtë

Naumi: Dhe unë njësoj si ty, italianët i preferoj më shumë se italianët, por unë jam larguar për çështje financiare

Naumi: Është e vërtetë, që të jep më shumë mundësi

Naumi: Në 2008-ën, kur ishte kriza globale, mendova të iki…

Naumi: Çfarë kërkon nga partnerja e ardhshme?

Naumi: Në radhë të parë, zgjuarsia. Zgjuarsia vjen nga aftësia