MUND TA MOHOJNË SA TË DUAN/ Këto janë shenjat më xheloze të Horoskopit – AlpeGossip
MUND TA MOHOJNË SA TË DUAN/ Këto janë shenjat më xheloze të Horoskopit

MUND TA MOHOJNË SA TË DUAN/ Këto janë shenjat më xheloze të Horoskopit

Është mëse normale që dikush të ndihet xheloz/e, pasi kjo do të thotë se është i/e interesuar për partnerin/en e vet dhe se ndjen për të, ndryshe nuk do kishte asnjë interes.

Falë shenjave zodiakale mund të dimë paraprakisht se kush janë personat më xhelozë, kështu do mund të dimë se do jenë gjithnjë kështu dhe duhet t’i qartësojmë gjërat që në fillim. Gati për ta mësuar?

Akrepi

Pa dyshim njerëzit e kësaj shenje janë më xhelozët e zodiakut. Nuk i besojnë askujt dhe kjo i çon të bëjnë akuza të rreme, të krijuara nga xhelozia e pastër që kanë. Fatkeqësisht nuk i përmbajnë ndjenjat, duke e treguar xhelozinë edhe nëse dikush thjesht qëndron pranë partnerit të tyre.

Virgjëresha

Virgjëresha zakonisht është shumë xheloze si shenjë, por jo kur bëhet fjalë për marrëdhënie romantike. Janë shumë kritikë dhe nëse dikush bën diçka më mirë se ata, përfshihen nga xhelozia dhe sillen sikur jeta të ishte një konkurs i madh.

Dashi

Njerëzit e shenjës së Dashit konsiderohen si pasionalë, por në të njëjtën kohë me shumë karakter dhe kjo çon në zili. Kur Dashët ndjejnë xhelozi, reagojnë impulsivisht dhe mund të kenë sjellje të tmerrshme, edhe pse nuk duan.