DONJA MEMA KONFIRMON LAJMIN/ Shihni kur fillon emisioni dhe me cilin moderator do të prezantoj (VIDEO) – AlpeGossip
DONJA MEMA KONFIRMON LAJMIN/ Shihni kur fillon emisioni dhe me cilin moderator do të prezantoj (VIDEO)

DONJA MEMA KONFIRMON LAJMIN/ Shihni kur fillon emisioni dhe me cilin moderator do të prezantoj (VIDEO)

U përfolë se Klevi Kadilli dhe Donja Mema nuk i kishin mirë raportet midis tyre. Emri tyre qarkulloi në të gjitha portalet ku thuhesh se Klevi do të largohesh nga Pop Culture.

Para disa oësh moderatorja Dojna sapo na suprizoi ku konfirmoj se do të jetë bashkë me Klevin në këtë sezon të ri të emisionit. Prenzatuesja nuk e la me kaq ajo na tregoi se do ta shohim edhe si bashkëautore.