RRËFEHET GRUAJA/ Punon si “asistente seksuale” për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuar – AlpeGossip
RRËFEHET GRUAJA/ Punon si “asistente seksuale” për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuar

RRËFEHET GRUAJA/ Punon si “asistente seksuale” për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuar

Një grua që e përshkruan veten si një “zëvendësuese seksuale” për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuar, ka treguar për profesionin e saj të pazakontë.

Rrëfimi në Reddit, vajza e re, e cila ka lindur në Rusi, por që ka jetuar në Gjermani që nga mosha tre vjeçare, tregoi se si ajo u jep kënaqësi seksuale konsumatorëve të saj.

“Surrogatet” ose “asistentet” seksuale janë praktikues që paguhen për të ndihmuar njerëzit me intimitet dhe seksualitet, një profesion që është ligjor në shumë vende evropiane, përfshirën Gjermaninë.

Ajo hapi diskutimin nënseksionin “Më pyesnim ua” dhe shpejt u vërshuan me pothuajse 400 pyetje nga përdoruesit e Reddit.

Duke rrëfyer për jetën e saj me pseudonimin e saj, punonjësja e seksit shpjegoi se familja e saj nuk kanë asnjë ide për karrierën e saj të fshehtë dhe kur njerëzit e pyesin se çfarë bën, ajo u përgjigjet se është një studente.

Ajo pretendonte se takon dy deri në tre klientë në javë dhe pranoi se ajo shpenzon vetëm 10 deri 15 përqind të kohës së saj për këtë punë.

Dhe kur u pyet se çfarë bë për njerëzit paraplegjikë, ajo u përgjigj: “Ndonjëherë është vetëm puthja dhe duke i lënë ata të shikojnë”.

Ajo tregoi se kishte aplikuar për këtë punë pasi kishte parë një reklamë në televizion, por nuk kishte kaluar asnjë “trajnim zyrtar” përpara se të hyjë në karrierën e saj të zgjedhur.

Ajo tregon se bën seks me njerëzit johigjenë përmes ndihmës së një çamçakëzit dhe duke i mbajtur hundët e mbyllura