STUDIMI: Kush e harron më shpejt një ndarje, meshkujt apo femrat? – AlpeGossip
STUDIMI: Kush e harron më shpejt një ndarje, meshkujt apo femrat?

STUDIMI: Kush e harron më shpejt një ndarje, meshkujt apo femrat?

Kush e harron më shpejt një ndarje, meshkujt apo femrat? Të dy gjinitë e përjetojnë në mënyra të ndryshme. Por kjo varet edhe nga individët.

Shpesh thuhet se femrat e vuajnë një ndarje më shumë se mashkulli, por a është e vërtetë?

Një studim i bërë së fundmi ka dalë në përfundimin se është e vërtetë, femrat vuajnë shumë më shumë se meshkujt emocionalisht dhe fizikisht.

Ama duhet thënë se kur vjen puna për ta marrë veten nga një ndarje femrat e kanë më të thjeshtë dhe janë shumë më të forta për ta përballuar.

E kundërta ndodh me meshkujt të cilët, ose nuk e ndjejnë fare ndarjen, ose përfundojnë si të alkoolizuar dhe në depresion. Pra ndarja është mjaft e vështirë si për meshkujt ashtu dhe femrat. Thjesht meshkujt duan të hiqen më krenarë.