MUND T’JU DUAN ME ZEMËR POR…/ 4 shenjat e horoskopit që kanë “alergji të preken” – AlpeGossip
MUND T’JU DUAN ME ZEMËR POR…/ 4 shenjat e horoskopit që kanë “alergji të preken”

MUND T’JU DUAN ME ZEMËR POR…/ 4 shenjat e horoskopit që kanë “alergji të preken”

Jo të gjithë pëlqejnë të përqafojnë apo të përqafohen. Ka shenja të zodiakut që urrejnë të preken, por kjo nuk do të thotë se nuk dinë ta shprehin dashurisë në mënyrë të tjera.

Është normale dhe nuk duhet të ndiheni të çuditshëm ose të zënë ngushtë në lidhje me këtë “problem” siç mund të shprehen shumë njerëz. Është në rregull të ndjesh atë që ndien dhe nuk duhet të ndryshosh vetëm për të kënaqur dikë tjetër.

Dashuria nuk duhet gjithmonë të jetë fizike, veçanërisht nëse urren kontaktin e ngushtë të trupit. Ju mund të tregoni dashuri në mënyra të tjera me fjalë ose me gjeste të kujdesshme.

Sinqerisht, janë gjërat e vogla që bëni me të vërtetë që tregojnë dashurinë tuaj për dikë.

Ka katër shenja zodiake, në veçanti, që thjesht e urrejnë idenë e kontaktit të vazhdueshëm dhe fërkimit.

1. Ujori (20 Janar – 18 Shkurt)

Një Ujor tenton të shmanget  nga çdo shprehje emocionale që përfshin kontakt fizik. Ajo është  shenja numër një që urren të preket, por gjen mënyrat e saj sesi të afrohet me partnerin.

2. Luani (23 Korrik – 22 Gusht)

Edhe pse një Luani i pëlqen të ketë të gjithë sytë mbi të, ajo do të preferonte t’i  mbanit duart larg. Një luan  shpesh është i ftohtë dhe i largët dhe nuk e përballon mirë refuzimin. Prekja është një shenjë dashurie dhe dobësie sepse kontakti fizik është i vështirë për një luan.

3. Bricjapi (22 Dhjetor – 19 Janar)

Dashuria për Bricjapin është shumë intime. Kjo shenjë do të ndalojë çdo kontakt fizik deri sa të të besojë plotësisht. Është një person pesimist, që do të thotë se pret më të keqen në një marrëdhënie, kështu që duhet të punosh shumë në mënyrë që ta lini ta lëshojë veten.

4. Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Nuk është se një Virgjëreshë e urren kontaktin fizik, por ajo thjesht do të tregojë shumë dashuri përmes mënyrave të tjera, si një letër dashurie ose një dhuratë të personalizuar. Duke u prekur është padyshim në fund të listës së saj.