“Meshkuj nxitoni”/Nëse një femër bën këto 3 gjëra dëshiron të kryejë marrëdhënie seksuale (FOTO) – AlpeGossip
“Meshkuj nxitoni”/Nëse një femër bën këto 3 gjëra dëshiron të kryejë marrëdhënie seksuale (FOTO)

“Meshkuj nxitoni”/Nëse një femër bën këto 3 gjëra dëshiron të kryejë marrëdhënie seksuale (FOTO)

Mesa duket ekspertët kanë veçuar disa raste kur një femër jep disa sinjale që dëshiron të bëjë seks.
Sipas intv.al ja disa prej tyre:
1. Nëse ajo ju prek fizikisht më shpesh
Kjo do të thotë se ndihet më rehat me ju dhe po përpiqet t’ju tregojë se dëshiron diçka më shumë.
2. Nëse putheni për orë të tëra
Kjo tregon se duhet të bëheni gati për lëvizjen e ardhshme. Sipas intv.al kjo është një shenjë e sigurtë që ajo dëshiron marrëdhënie seksuale.
3. Nëse dëshiron të jetë vetëm me ju
Nëse miqtë ju kanë ftuar për të dalë dhe ajo dëshiron të qëndrojë vetëm me ju në shtëpi, kjo tregon se dëshiron t’ju thotë se dëshiron marrëdhënie me ju.