PËR JU VAJZA! Nëntë gabimet që bëni kur vishni streçe (FOTOT) – AlpeGossip
PËR JU VAJZA! Nëntë gabimet që bëni kur vishni streçe (FOTOT)

PËR JU VAJZA! Nëntë gabimet që bëni kur vishni streçe (FOTOT)

Zakonisht kur mendojmë për streçet, atëherë mendja na shkon te palestra apo te ndonjë lloj sporti. Por në fakt kjo veshje ka edhe shumë kombinime të tjera, e ju mund të dukeni shumë elegante dhe në formë.

Në fund të fundit, streçet mund të vishen në mënyra të ndryshme, duke i kombinuar me xhaketa, me atlete apo edhe me taka.

“Bright Side” ka publikuar 9 fotografi, duke treguar kështu nëntë gabimet e zakonshme që vajzat bëjnë kur veshin streçe. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni

Për ju vajza! Nëntë gabimet që bëni kur vishni