“RRINI BRENDA SE ËSHTË FTOHTË”/ Kërkesa e pazakontë e policisë për kriminelët – AlpeGossip
“RRINI BRENDA SE ËSHTË FTOHTË”/ Kërkesa e pazakontë e policisë për kriminelët

“RRINI BRENDA SE ËSHTË FTOHTË”/ Kërkesa e pazakontë e policisë për kriminelët

Ju lutem mos kryeni krime gjatë ditëve të ardhshme”. Kjo ka qenë kërkesa e pazakontë e policisë së Warrensburg, drejtuar kriminelëve.

Policia bëri deklaratën në një postim në Facebook. Zona e Misurit është goditur nga i ftohti arktik.

Temperaturat arrijnë nën zero gradë, ndaj policia u kërkoi njerëzve që të shmangin kryerjen e krimeve.

“Po ju kërkojmë një favor, të paktën për ditët e ardhshme. A mund ta mbani kriminalitetin në minimum? Është me të vërtetë ftohtë jashtë, kështu që bëjini vetës dhe neve një favor duke qëndruar brenda. Jini të mirë më njëri-tjetrin,”-shkruhet në postim në Facebook.