NA KISHIN LAJMËRUAR/ Instagram-i heq opsionin që e pëlqeni të gjithë – AlpeGossip
NA KISHIN LAJMËRUAR/ Instagram-i heq opsionin që e pëlqeni të gjithë

NA KISHIN LAJMËRUAR/ Instagram-i heq opsionin që e pëlqeni të gjithë

Instagrami nuk ka “kuptim” pa like-t dhe komentet. Mirëpo, tashmë njëri prej këtyre opsioneve nuk do të jetë i dukshëm për të tjerët. Like-t (pëlqimet) në fotot tuaja nuk do të duken për të tjerët. Ju do të mund t’i shikoni, por jo të tjerët. Drejtuesi i Instagram Adam Mosseri ka treguar se javën që vjen askush nuk do të mund të shohë sa pëlqime kanë ndjekësit e tyre.

Ky vendim vjen për të ulur konkurrencën në Instagram dhe për të mos ju ushtruar presion njerëzve që të marrin sa më shumë pëlqime.