Natën, në mes të shiut: Shikoni sa rrezikon këngëtarja shqiptare për një foto në Ujëvarën e Niagaras (VIDEO) – AlpeGossip
Natën, në mes të shiut: Shikoni sa rrezikon këngëtarja shqiptare për një foto në Ujëvarën e Niagaras (VIDEO)

Natën, në mes të shiut: Shikoni sa rrezikon këngëtarja shqiptare për një foto në Ujëvarën e Niagaras (VIDEO)

Zakonisht femrat sakrifikojnë për një foto të bukur. Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe edhe me këngëtaren shqiptare. Këtë periudhë ka qenë goxha e angazhuar me koncerte jashtë Shqipërisë dhe një ndër ta ishte edhe ai në Kanada.

Ingrit Gjoni ka shfrytëzuar udhëtimin atje jo vetëm për koncert ,por edhe për të shijuar pamjet që të ofron ky vend. Edhe pse natë, koha ishte me shi dhe ajo vetë kishte veshur taka, Ingriti sakrifikoi për disa video dhe foto në atë vend.