NDËRHYRJET ESTETIKE NJË TREND/ Fiori Dardha thotë atë që të gjithë duhet të dëgjojnë – AlpeGossip
NDËRHYRJET ESTETIKE NJË TREND/ Fiori Dardha thotë atë që të gjithë duhet të dëgjojnë

NDËRHYRJET ESTETIKE NJË TREND/ Fiori Dardha thotë atë që të gjithë duhet të dëgjojnë

Të bësh ndryshime në pamje, tashmë nuk është një risi. Për shumë vajza që shohin defekt në portret apo trup dhe kanë dëshirë të ndryshojnë, aplikimi i metodave mjekësore për t’u dukur më bukur është një zgjidhje e mirë. Por kur e pyesin Fiori Dardhën për këtë çështje, përgjigjja që jep nuk është aq e zakontë.

“Unë nuk jam perfekte, por jam e kënaqur me pamjen time. Nuk shoh asnjë arsye për të kryer ndërhyrje. Më pëlqen hunda ime pak e gjerë, nofulla ime pak katrore, buzët e mia jo shumë mishtore. Zot na jep shëndet”,-ka shkruar ajo, duke ju përgjigjur pyetjes në “Instagram”. Në fund të ditës ajo që ka rëndësi është të jemi të lumtur me veten.