NË DITËT E FTOHTA TË DIMRIT/ Ja disa ide “outfitesh” për tu dukur bukur dhe komode (FOTO) – AlpeGossip
NË DITËT E FTOHTA TË DIMRIT/ Ja disa ide “outfitesh” për tu dukur bukur dhe komode (FOTO)

NË DITËT E FTOHTA TË DIMRIT/ Ja disa ide “outfitesh” për tu dukur bukur dhe komode (FOTO)

Prej ditësh kemi përjetuar temperasturat e ulëta karakteristike të dimrit dhe gjetja e rrobave të duhur për tu veshur bëhej akoma edhe më e vëshirë duke qenë se synojmë stilin dhe komoditetin njëkohësisht.

Ne kemi vendosur t’ju vijmë në ndihmë duke ju prezantuar disa kombinime të veshjeve të ndryshme të dëshirave tuaja prej të cilave mund të fryjmëzoheni.

Shihni fotot e mëposhtëme: