NË PRITJE TË ËMBËL/ Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit? – AlpeGossip
NË PRITJE TË ËMBËL/ Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit?

NË PRITJE TË ËMBËL/ Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit?

Një koment i Ilir Shaqirit ka marrë të gjithë vëmendjen. Arbana ndodhet në Bogë, bashkë me Eduartin dhe djalin e tyre Diellin. Ajo ka postuar disa foto nga natyra me të birin teksa ka shkruar: “Jeta e thjeshtë”

Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit?

Ndërkohë balerini i ka komentuar: “Aria” dhe ka vendosur emojin e dy këmbëve që përdoren zakonisht për ardhjet në jetë të bebeve.

Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit?

Kaq është dashur që të gjithë të mendojnë se Aria është emri që Arbana ka zgjedhur për vajzën që do vijë në jetë.

Ariado të thotë “këngë” ose “melodi” në italisht, gjë që nuk ka lidhje me fotot e Arbanës, edhe pse komenti mund edhe mos të ketë aspak lidhje me emrin e vajës së Arbanës. Pritet një reagim nga moderatorja.

Iliri sapo zbuloi emrin e vajzës së Arbana Osmanit?