“NË SHTËPINË TIME ËSHTË ÇDO DITË”/ Gashi tregon sërish krenarin dhe e shpreh publikisht origjinën (FOTO) – AlpeGossip
“NË SHTËPINË TIME ËSHTË ÇDO DITË”/ Gashi tregon sërish krenarin dhe e shpreh publikisht origjinën (FOTO)

“NË SHTËPINË TIME ËSHTË ÇDO DITË”/ Gashi tregon sërish krenarin dhe e shpreh publikisht origjinën (FOTO)

Reperi i njohur Gashi renditet mes talenteve shqiptarë që kanë kaluar kufijtë. Ai njihet për postimet e shpeshta që lidhen me Kosovën, ku tregon qartë krenarinë për vendlindjen. Këtë herë Gashi ka lidhur vendlindjen me traditën shumëvjeçare amerikane. Duke qenë se dje është festuar “Dita e Falenderimve”, Gashi ka shkruar: “Unë jam shqiptar, në shtëpinë time është çdo ditë ‘Ditë falënderimesh”.

Për ata që nuk e njohin, festa në fjalë konsiston në bashkimin e familjes rreth një tavoline të bollshme për të festuar edhe një tjetër vit duke falenderuar njëri-tjetrin. Reperi na kujtoi edhe njëherë se ka shumë gjëra për të cilat duhet të ndihemi krenarë që jemi shqiptarë!