“MË DUKESH TËRHEQËSE KUR JE ME NERVA”/ Çudit Bruno me deklaratën ndaj Mikelës – AlpeGossip
“MË DUKESH TËRHEQËSE KUR JE ME NERVA”/ Çudit Bruno me deklaratën ndaj Mikelës

“MË DUKESH TËRHEQËSE KUR JE ME NERVA”/ Çudit Bruno me deklaratën ndaj Mikelës

Sot në puntatën e Për’puthen u zhvillua takimi midis Mikelës dhe Markos, takim në të cilin Marko ishte shumë i përfshirë, por ai që tërhoqi vëmendjen ishte Bruno me deklaratat e tij ndaj Mikelës.

Marko në takim i tha se e tërheq kur është me nerva dhe Bruno u nxit nga ky bisedim.

Bruno: Kur e ke parë me sexy Mikelën?
Marko: Çdo ditë.
Bruno: Me kë e kam fjalën?
Alvisa: Aa me kë, do që ta nxjerri te vetja ai.
Marko: Në debat.
Bruno: Në takim që ishte aq e qetë me ty, nuk tu duk sexy domethënë.
Marko: Jo gjithmonë është sexy, është më sexy, se po e përmendim shumë këtë fjalën sexy, është shumë më e mirë me nerva.
Bruno: Nuk mendon që ajo është e vërtetë kur është eksploziv dhe kur është aty me ty është e qetë. sepse nuk të ka qejf?
Mikela: Unë nuk jam gjithmonë me nerva Bruno, unë jam shumë e qetë thjesht në momentet që jam e acaruar dal nga vetja. Kjo s’do të thotë që unë kur jam e qetë s’jam e vërtetë, përkundrazi jam shumë njeri që fal dhe dua dashuri, nuk jam ekspresive gjithmonë.
Bruno: Mua më pëlqen kur je me nerva, prandaj po e acaroj gjithë kohës.
Takimi shkoi shumë mirë dhe u komentua mirë, pavarësisht se një pjesë e konkurrentëve ishin skeptik ndaj Mikelës, sidomos Alvisa e cila insiston se ajo pëlqen shumë Brunon.