NEON DHE “ALL BLACK”/ Saint Laurent prezanton koleksionin e ri dhe u mahnitëm! (FOTO) – AlpeGossip
NEON DHE “ALL BLACK”/ Saint Laurent prezanton koleksionin e ri dhe u mahnitëm! (FOTO)

NEON DHE “ALL BLACK”/ Saint Laurent prezanton koleksionin e ri dhe u mahnitëm! (FOTO)

Saint Laurent ka prezantuar në “Paris Fashion” Week koleksionin më të ri vjeshtë-dimër. Saint Laurent kishte zgjedhur që të përdorte vetëm ngjyrat  bardhë e zi në pjesën e parë të sfiladës, ku modelet e veshjeve ishin të thjeshta, duke përzgjedhur materialin ,lëkurë,tyl, dhe satin.

Ndërkohë në pjesën e dytë ulën dritat dhe i gjithë sfondi ishte blu për të mirëpritur koleksionin e veshjeve neon. Gjithçka ishte e mahnitshme nga skena tek koleksioni.

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019

Saint Laurent RTW Fall 2019