Myslimanët apo të krishterët? Ja kush tradhton më shumë partnerët – AlpeGossip
Myslimanët apo të krishterët? Ja kush tradhton më shumë partnerët

Myslimanët apo të krishterët? Ja kush tradhton më shumë partnerët

Sipas portalit të takimeve online “Ashley Madison”, sa i takon nivele të tradhtisë sipas vendeve, të parët renditen shtetet e Lindjes së Mesme, ku gati 90 për qind e meshkujve tradhtojnë gratë e tyre.
Pas Lindjes së Mesme renditet Europa dhe më pas SHBA.

Më pas me një përqindje të ulët vijnë vendet e Amerikës së Jugut të ndjekur nga Afrika dhe në fund Azia.

Vendi ku kryhet më shumë tradhti në Afrikë është Afrika e Jugut.

Sa i përket fqinjëve tanë në vend të parë është Italia ku 89 për qind e meshkujve në Milano dhe Romë tradhtojnë partneret e tyre.

Kurse sa i përket femrave që tradhtojnë më shumë vendin e parë absolut e mban India.