DITËLINDJET E 12 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DOMHNALL GLEESON E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 12 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DOMHNALL GLEESON E DERI TE…

DITËLINDJET E 12 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA DOMHNALL GLEESON E DERI TE…

Data shënon 12 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Domhnall Gleeson 35 vjeç (Aktor)

2. Malin Akerman 40 vjeç (Aktore)

3. Emily VanCamp 32 vjeç (Aktore)

4. Rami Malek 27 vjeç (Aktor)

5. Odeya Rush 21 vjeç (Aktore)

Emilio Estevez 56  vjeç (Aktor)

Luke Benward 32 vjeç (Aktor)

Samantha Mathis 48  vjeç (Aktore)

Deborah Kara Unger 50  vjeç (Aktore)

Stephen Baldwin 58 vjeç (Aktore)