RRËFIM/ Një penis shumë i madh është mallkim më vete dhe… – AlpeGossip
RRËFIM/ Një penis shumë i madh është mallkim më vete dhe…

RRËFIM/ Një penis shumë i madh është mallkim më vete dhe…

Penisi im është jashtëzakonisht i madh. Sipas një grafiku online, vetëm 1% e burrave në botë e kanë kaq të madh. Është diçka që s’e përmend dot për t’u mburrur apo në bisedë e sipër, por sidoqoftë ka shumë ndikim në jetën time seksuale.

Për shumë burra, një penis i madh është bekim, por më besoni kur ju them që vjen me problemet e veta. Kur gruaja ime më pa lakuriq për herë të parë, u tremb nga ideja e seksit penetrues dhe na u deshën muaj të tërë për të pasur sadopak sukses. Kemi thuajse pesë vite bashkë dhe mund t’i numëroj me gishtat e një dore herët që e kam penetruar tërësisht.

Vazhdojmë të përpiqemi sepse mendojmë se është me rëndësi të ndihemi pranë njëri-tjetrit, por kërkon durim dhe mund. Gruaja ime duhet të kalojë në orgazmë dhe të përdorë dy vibratorë të përmasave të ndryshme, para se të jetë gati mendërisht dhe fizikisht të më përballojë.

Për fat të mirë, jeta jonë romantike është cilësore dhe e shijoj shumë kohën tonë bashkë në dhomën e gjumit. Puthemi, përkëdhelemi dhe masturbohemi. Duhet të tregohem i kujdesshëm gjatë seksit oral, kështu që nëse e teproj, gruaja më jep shenjë duke më prekur në këmbë.

Të pasurit një penis si nëpër porno të mëson që madhësia s’është gjëja më e rëndësishme kur vjen puna te një jetë e kënaqshme seksuale me partneren. Përtej gjithçkaje, gruaja më thotë që më do kështu si jam.”