NËSE NUK HEQ DOT DORË NGA ATLETET/ Këto kombinime janë fiks për ty – AlpeGossip
NËSE NUK HEQ DOT DORË NGA ATLETET/ Këto kombinime janë fiks për ty

NËSE NUK HEQ DOT DORË NGA ATLETET/ Këto kombinime janë fiks për ty

Atletet janë kaq komode, shkojnë me gjithçka dhe të kuptojmë shumë mirë nëse nuk heq dot dorë prej tyre edhe nëse jashtë temperaturat nuk janë shumë në favorin tënd. Gjithsesi, ne të sugjerojmë ca kombinime që të vazhdosh t’i veshësh atletet e tua të dashura:

Fustan, xhaketë, atlete

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

PINTEREST

Fund saten, xhaketë, pulovër

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks
PINTEREST

Një fustan i shkurtër dhe xhaketë lëkure

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Streçe, xhaketë, atlete

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

KRISTAML_/ PINTEREST

Streçe, pulovër

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

SHOPPERELLABLOG/ PINTEREST

Pantallona serioze, pulovër, pallto oversize

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

LUCIECHARLOTTE95_/ PINTEREST

Xhinse, golf, pallto

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

EPSTYLE/ PINTEREST

Pantallona dhe bluzë oversize

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

WHOWHATWEARUK/ PINTEREST

Xhinse dhe pallto-xhaketë

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

FLYING_SUITCASE/ PINTEREST

Kostum oversize

Nëse nuk heq dot dorë nga atletet, këto kombinime janë fiks

PINTEREST