NËSE PRISNI TË.../ Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh - AlpeGossip
NËSE PRISNI TË…/ Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh

NËSE PRISNI TË…/ Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh

Tanimë e kemi kuptuar të gjithë se të famshmit që duken jashtëzakonisht mirë gjatë gjithë kohës kanë pas një ekip të tërë grimierësh, estetistësh, parukierësh, trajnerësh, dietologësh e më the e të thashë. Këta profesionistë sigurisht përdorin përdorin produktet dhe shërbimet më të mira në botë dhe rezultati është në këtë rast, Jennifer Lopez, perfekte në çdo kënd, ndriçim a rrethanë.

Dje, paparacët fotografuan këngëtaren dhe aktoren rrugëve të Miami pa zgjatime flokësh, pa grim dhe e pa nxirë. Nëse prisni të duket si një njeri i thjeshtë, do të zhgënjeheni.

Duket si J.Lo, thjesht me flokë të shkurtra.

Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh

Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh

Si duket Jennifer Lopez e pa nxirë dhe pa zgjatime flokësh

Sot kuptuam se të famshmit që duken jashtëzakonisht mirë gjatë gjithë kohës patën thjesht fat kur iu nda materiali gjenetik.