PREMTUAN SE DO I DHURONIN LEKËT PËR BAMIRËSI/ Psikologia: Banorët luajtën me kartën e gabuar, s’janë të besueshëm – AlpeGossip
PREMTUAN SE DO I DHURONIN LEKËT PËR BAMIRËSI/ Psikologia: Banorët luajtën me kartën e gabuar, s’janë të besueshëm

PREMTUAN SE DO I DHURONIN LEKËT PËR BAMIRËSI/ Psikologia: Banorët luajtën me kartën e gabuar, s’janë të besueshëm

Ka qenë ditën e sotme e ftuar në emisionin “Breaking” në Top News psikologia Xhoi Jakaj.

Psikologia ka treguar se banorët gjatë spektaklit të fundit kanë luajtur me kartën e bamirësisë dhe kjo nuk është aspak e drejtë.

“Banorët luajtën me kartën e bamirësisë dhe nuk bënë mirë që e përfshinë këtë çështje dhe nuk ishin fare të besueshëm.

Meridiani më tepër, i cili u përpoq të tregonte se në Shqipëeri ka shumë të rinj që kanë shumë para dhe i shpërdorojnë. Ky është një përdorim jo i bukur sepse nuk ka sens që të futesh të qëndrosh 4 muaj dhe të thuash që të gjitha parat t’i japësh për bamirësi.”- tha psikologia