NËSE PYET VETEN PSE ZEMËROHET AJO/ Ja gjërat që e dashura nuk duron dot në një lidhje – AlpeGossip
NËSE PYET VETEN PSE ZEMËROHET AJO/ Ja gjërat që e dashura nuk duron dot në një lidhje

NËSE PYET VETEN PSE ZEMËROHET AJO/ Ja gjërat që e dashura nuk duron dot në një lidhje

Detajet e vogla janë ato që i japin shpesh kuptim një marrëdhënieje në çift. Por me kalimin e kohës, secili nga partnerët fillon të shprehë veten në një mënyrë që ndoshta më përpara nuk e ka bërë. Dhe fillon të ndikojë negativisht në mbajtjen e një raporti stabël. Nëse doni të dini se çfarë nuk duron dot një femër në sjelljet e partnerit, ato janë katër gjëra:

Rrëmuja

Pas një dite të lodhshme pune, sigurisht që një femër mund të kërkojë është pak rregull. Po kjo gjë nuk është bërë për meshkujt, të cilët me shkujdesjen e tyre acarojnë marrëdhënien me partneren.

Kur ti nuk e di se çfarë do

Pasiguria është një tjetër gjë që femrat nuk e tolerojnë. Një burrë i pasigurt për gjërat e vogla, shihet si jo i aftë për të përballuar lidhjen dhe problemet e që lindin gjatë jetës.

Xhelozia

Pak xhelozi nganjëherë bën mirë, po a vazhdon të bëjë mirë edhe kur burrat bëhen posesivë? Sigurisht që jo, prandaj mundohuni të ruani masën.

Kur trajton dikë tjetër më mirë se atë

Mësoni të rregulloni raportet në vendin e duhur dhe nuk do të keni keqkuptime.