E KA ME BORËN APO ROMEON? Donaldi shpjegon kuptimin e shenjës që ai bën vazhdimisht brenda shtëpisë – AlpeGossip
E KA ME BORËN APO ROMEON? Donaldi shpjegon kuptimin e shenjës që ai bën vazhdimisht brenda shtëpisë

E KA ME BORËN APO ROMEON? Donaldi shpjegon kuptimin e shenjës që ai bën vazhdimisht brenda shtëpisë

Gjesti që bën Donaldi me duart e tij është komentuar nga të gjithë. Të shumta janë rastet kur Donaldi ka shoqëruar disa veprime të tij me një simbol të veçantë.

Në mediat sociale është komentuar se ky gjest mund të jetë edhe një sinjal për t’i dërguar një mesazh moderatores Bora Zemani.

Në spektaklin e djeshëm Donaldi shoi njëherë e mirë zërat dhe aludimet duke sqaruar se i gjithë veprimi lidhet me ‘’Spiderman’’, personazh shumë i preferuar për të.

‘’Tani po e kuptoj përmasat që ka marrë ky format, unë jam adhurues i filmave ‘Marvel’ dhe ‘Spiderman’ është personazh shumë i dashur për mua’’,- sqaroi ai