Binjakët e Al Pazar në telashe: Shkojmë në bankë për të tërhequr paratë e njëri-tjetrit – AlpeGossip
Binjakët e Al Pazar në telashe: Shkojmë në bankë për të tërhequr paratë e njëri-tjetrit

Binjakët e Al Pazar në telashe: Shkojmë në bankë për të tërhequr paratë e njëri-tjetrit

Nëse i kanë dëgjuar përgjegjësit e bankës, çunat e Al Pazar do ta kenë keq punën. Donaldo dhe Romeo u rrëfyen te Rudina se të qenurit binjakë ka disa përtime.

Jo vetëm kur ishin të vegjël hynin në provimet e njëri-tjetrit dhe ia hidhnin mësuese, po edhe sot e zëvendësojnë vëllai vëllanë.

“Unë shkoj në bankë në emër të vëllait dhe duhet të kem shumë kujdes kur firmos se mos harroj dhe instiktivisht vë emrin tim te firma”, tha njëri prej tyre.

Duket argëtuese ë? Po sa e lezetshme mund të duket, aq edhe e rrezikshme është.