Nëse rënia e flokut përbën një problem për ju, ja disa këshilla për ta evituar – AlpeGossip
Nëse rënia e flokut përbën një problem për ju, ja disa këshilla për ta evituar

Nëse rënia e flokut përbën një problem për ju, ja disa këshilla për ta evituar

Rënia e flokut kthehet në një shqetësim serioz në momente të ndryshme. Shpesh i vihet faji kujdesit nga flokut për humbjen e tij, por jo gjithmonë është e vërtetë kjo gjë. Për të gjitha femrat që nuk kanë mundësi të bëjnë trajtime të shtrenjta të cilat japin rezultate pas pak kohësh, mund të përdorin disa mënyra më të thjeshta nga shtëpia.

Vaj kokosi

Ngrohni vajin e kokosit dhe aplikojeni në rrënjën e flokut duke e masazhuar ngadalë me gishta. Ky produkt do të shërbej si forcues.

Lëngu i qepës

Aplikojeni në rrënjën e flokut dhe prisni rezultatet.

Çaji jeshil

Aplikojeni si shampo në flokë dhe prisni 30 minuta. Më pas shpërlajeni.