NËSE RUHEN NË NGRIRJE/ Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat – AlpeGossip
NËSE RUHEN NË NGRIRJE/ Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat

NËSE RUHEN NË NGRIRJE/ Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat

Me rritjen e temperaturave rritet dhe dëshira për lëngje dhe ushqime të ftohta. Duket thuasje e pamundur të konsumosh diçka të ngrohtë, por dhe ushqimet kanë rregullat e tyre.

Më poshtë do të lexoni ushqimet që nuk duhet t’i fusni kurrë në ngrirje pasi jo vetëm që humbasin të gjitha vlerat ushqyese, por mund t’ju shktaktojnë dhe probleme të ndryshme.
Kastraveci

Kosi
Shalqiri

Vezët
Selinoja
Djathi
Sallata
Patatet
Ushqimet e skuqura