NGA ATO MË TË NEVOJSHMET/ 10 gjëra që do t’ju bëjnë të shkoni me qejf në shtëpi – AlpeGossip
NGA ATO MË TË NEVOJSHMET/ 10 gjëra që do t’ju bëjnë të shkoni me qejf në shtëpi

NGA ATO MË TË NEVOJSHMET/ 10 gjëra që do t’ju bëjnë të shkoni me qejf në shtëpi

Të mbash një shtëpi të pastër dhe të mirë organizuar ndërkohë që ke një jetë të ngarkuar është e vështirë. Kush e merr guximin të organizojë make up-et nga fillimi pasi ka qëndruar gjithë ditën në zyrë?

Ky proces shtyhet gjithnjë për “fundjavën tjetër” dhe ndoshta realizohet vetëm pas ca muajsh. Për të mos u ndjerë më mëkatarë dhe për të shijuar ndjesinë e mirë që të jep shtëpia e organizuar, investoni në sendet më poshtë. I gjeni të gjitha në Amazon për më pak se 30$.

1. Fillojmë me ato më të nevojshmet.

Kjo mbajtëse tiganësh është e domosdoshme në kuzhinë. Ti lan enët dhe i vendos menjëherë në vendin e tyre, që qenë nevoja për të zënë gjithë hapësirën apo për t’i parë ashtu, rrëmujë.

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

2. Kuletë me 10 xhepa!

Nuk ke pse i hedh gjërat e tua nëpër çantë kur fare mirë është kjo kuletë. Nxë gjithçka dhe mund ta gjesh fare lehtë çfarë të duhet.

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

3.Varëse rrobash

A ka kënaqësi më të madhe sesa kur hap dollapin e rrobave dhe i sheh këmishat dhe kollaret e tij të vendosura kështu?

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

4. Këndi i peshqirëve

Elegant & funksional

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

5. Nëse u lodhet nga çorape që humbasin, ky është mjeti që ju vjen në ndihmë.

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

6. Kur të blini këtë, do ta harroni pyetjen: “Ku është pulti”. Janë të gjitha aty.

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

7. Buka e meriton të rrijë si zonjë!

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

8. Organizues make up-esh!

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

9. Të apasionuarat pas grimit, të shohin këtë!

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni

10. Ose këtë…

10 gjëra të lira që do t'ju bëjnë të shkoni