NGA FLOKËT E DERI TEK GRIMI/ Pamjet më të mira në tapetin e kuq të Grammy 2022 – AlpeGossip
NGA FLOKËT E DERI TEK GRIMI/ Pamjet më të mira në tapetin e kuq të Grammy 2022

NGA FLOKËT E DERI TEK GRIMI/ Pamjet më të mira në tapetin e kuq të Grammy 2022

Nga flokët bjondë platin të Dua Lipës te nuanca blu e J Balvin, nga stilimi i pazakontë i Doja Cat te kapja e sofistikuar e Lady Gaga-s, apo nga grimi i theksuar i Megan Thee Stallion te ai minimalist i Hailey Bieber, ja disa nga paraqitjet më të mira në Grammy 2022 përsa i përket grimit dhe flokëve:

Doja Cat

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Dua Lipa

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Lady Gaga

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Paris Hilton

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Hailey Bieber

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Megan Thee Stallion

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Olivia Rodrigo

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Saweetie

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

BTS

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

J Balvin

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Michelle Zauner

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të

Laverne Cox

Flokët dhe grimi: Pamjet më të mira në tapetin e kuq të