NGA FUSTANI TE AKSESORËT/ Ja 3 trendet që duhet të dinë nuset e 2019 (FOTO) - AlpeGossip
NGA FUSTANI TE AKSESORËT/ Ja 3 trendet që duhet të dinë nuset e 2019 (FOTO)

NGA FUSTANI TE AKSESORËT/ Ja 3 trendet që duhet të dinë nuset e 2019 (FOTO)

Pinterest” prezantoi një përmbledhje të fotografive të ruajtura më shumë nga njerëzit për tematikën e dasmave të ardhshme.

Ndërsa imazhet më të pëlqyera përfshinin ato për arredimin e vendit, të tavolinës apo zgjedhjen e tortës.

Por ajo që kishte tërhequr më shumë vëmendjen përfshinte edhe aksesorët apo fustanin e bardhë.

Ja tre nga trendet më të mëdha të stilit për fustanin e nuses pas të cilave janë fiksuar të gjithë në 2018-n dhe do të vazhdojnë edhe në 2019-n.

Dantellë 3D

 

Me shpatulla jashtë

 

Vathët e veçantë