NGA KAPELET TEK SHAMITË/ Shihni aksesorët më të mira të javës së modës në “New York” – AlpeGossip
NGA KAPELET TEK SHAMITË/ Shihni aksesorët më të mira të javës së modës në “New York”

NGA KAPELET TEK SHAMITË/ Shihni aksesorët më të mira të javës së modës në “New York”

Gjërat që shohim në pistë diktojnë menjëherë tendencat që do të veshim në të ardhmen, prandaj filloni të vini në shënjestër aksesorët më të mëdhenj të vitit 2019.

Tom Ford ka sjellë kapele të kovë dhe janë më të mëdhaja se kurrë. Ne po shohim gjithashtu kthimin e  shamisë në xhaketë nga Ulla Johnson. Dhe e vathët e “deklaratës” po i shohim të shfaqen kudo.

Kjo ishin zgjedhjet tona të aksesorëve më të mirë të parë në “Javën e Modës së New York”.