Nga Los Angeles në Stockholm: Trendet e këpucëve që po bëjnë namin – AlpeGossip
Nga Los Angeles në Stockholm: Trendet e këpucëve që po bëjnë namin

Nga Los Angeles në Stockholm: Trendet e këpucëve që po bëjnë namin

Me këtë valë të nxehtësisë, që ndryshon papritur në mot të freskët e me shi, zgjedhja e këpucëve janë gjëja e fundit stresuese që do të donim t’i shtonim vetes.

Nga sandalet e thjeshta e klasike tek këpucët gjysmë-çizme vjeshtore, në vijim po ju paraqesim disa nga llojet më të preferuara të momentit, që po bëjnë namin nga Los Angeles në Stockholm.

Për ditë të nxehta: sandalet me formë katrore

Për ditë të freskëta/ për ato që nuk heqin dorë nga atletet

 

 

Për gruan e rafinuar

Për ditë me shi dhe përgatitje paraprake për vjeshtë: gjysmë-çizmet