NGA PUÇRAT TEK GUNGAT/ Nëse i ndodhin këto gjëra penisit tuaj, menjëherë tek mjeku – AlpeGossip
NGA PUÇRAT TEK GUNGAT/ Nëse i ndodhin këto gjëra penisit tuaj, menjëherë tek mjeku

NGA PUÇRAT TEK GUNGAT/ Nëse i ndodhin këto gjëra penisit tuaj, menjëherë tek mjeku

Penisi mund të tregojë shumë për shëndetin tuaj të përgjithshëm.
Vështirësitë e mbajtjes gjatë të një ereksioni mund të krijojë një ndërlidhshmëri në mes të problemeve mendore, si dhe atyre të shtypjes së gjakut, transmeton lajmi.net.

Nëse ngjyra e zonës private të meshkujve ndryshon, ose çdo gjë që e bënë penisin tuaj të duket ndryshe nga normalja, nënkupton që ju duhet të shkoni në vizitë për tek mjeku i përgjithshëm.

Megjithatë, më poshtë ju do të gjeni 8 rastet kur rekomandohet që patjetër të vizitohet mjeku i përgjithshëm:

– Krijohen kruarje të shpeshta penisi

– Lëkura e tij është më e shtrënguar se më herët

– Fillojnë të shfaqen puçra

– Fillojnë shkarkimet penile (një ndër simptomat kryesore të kësaj gjendjeje është era kutërbuese)

– Shfaqet ndonjë gungë

– Ka gunga të vegjla

– Merr një formë lakore kur përjeton ereksion

– Shfaqet gjak në urinë.