NGA ROZA TEK NUDE/ Ngjyrat e buzëkuqeve që janë më “in” se kurrë më parë – AlpeGossip
NGA ROZA TEK NUDE/ Ngjyrat e buzëkuqeve që janë më “in” se kurrë më parë

NGA ROZA TEK NUDE/ Ngjyrat e buzëkuqeve që janë më “in” se kurrë më parë

Tashmë që jemi në stinën e pranverës kemi mundësi që të eksperimentojmë me ngjyra të ndryshme, jo vetëm lidhur me veshjet, por edhe me buzëkuqet.

Disa nga këto të fundit janë më “in” se kurrë më parë dhe ne duhet t’i përdorim me patjetër.

Fiksojini mirë, pasi t’i shihni në fotot e mëposhtme, dhe mos hezitoni që t’i blini në vendet që dëshironi pasi vërtet ia vlejnë.

Janë aq të bukuuur!