“NGJYRA E BIMËVE”/ Jeshilja është perfekte për festa dhe jo vetëm (FOTO) – AlpeGossip
“NGJYRA E BIMËVE”/ Jeshilja është perfekte për festa dhe jo vetëm (FOTO)

“NGJYRA E BIMËVE”/ Jeshilja është perfekte për festa dhe jo vetëm (FOTO)

Kjo është ngjyra e bimëve te cilat qëndrojnë gjithmonë jeshile dhe qe ngrohin me pamjen e tyre disi ditët e ftohta te dimrit për festa. Kjo nuance e jeshiles ju çon me mendje ne një atmosfere shume te bukur festive.

Por nëse mendoni se është një ngjyre e vështirë për tu veshur dhe kombinuar gaboheni. Këtë nuance te jeshiles mund ta vishni dhe kombinoni me elegance ne një look mbrëmjeje te thjeshte por edhe me një look casual.

Ndërsa nëse do te flisni për aksesoret qe kombinohen me shume me këtë ngjyre jeshile ato padyshim janë aksesoret ne ngjyre te arte. Ja disa ide te bukura nga te cilat mund te merrni frymëzim dhe te vishni bukur këtë nuance jeshile.