NISUR NGA BILLIE EILISH/ Disa sugjerime për tatuazhe në kraharor – AlpeGossip
NISUR NGA BILLIE EILISH/ Disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

NISUR NGA BILLIE EILISH/ Disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

Billie Eilish më në fund zbuloi tatuazhin e saj në kraharor, ndërsa këngëtarja po merrte rreze dielli. Billie ka 3 tatuazhe në total dhe nëse ti ke në plan të bësh një të ri në zonën e kraharorit, ja ku i ke ca ide:

#1

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@TATTOOFILTER/ PINTEREST

#2

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@WATTPAD/PINTEREST

#3

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

PINTEREST

#4

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@OURMINDFULLIFE/ PINTEREST

#5

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@AISHLIN4926/ PINTEREST

#6

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@LEIGAVIAJANTE/ PINTEREST

#7

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@THESILKYFASHION/ PINTEREST

#8

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@NEXTLUXURY/ PINTEREST

#9

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@LUNABLANKE/ INSTAGRAM

#10

Nisur nga Billie Eilish, disa sugjerime për tatuazhe në kraharor

@ALINA_MZ/ PINTEREST