FUNDET “MAXI”/ Kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh – AlpeGossip
FUNDET “MAXI”/ Kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

FUNDET “MAXI”/ Kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

Fundet maxi vijojnë të mbajnë stafetën edhe këtë verë, ndaj po të sjellim ca sugjerime se si t’i kombinosh:

Fustan xhins dhe këmishë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@AFFORDABLESTREETSTYLE/ PINTEREST

Fund i gjerë me një crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@LOLAWLOPEZ/ PINTEREST

Fund i gjerë dhe bust

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@PRINCESSPOLLY/ PINTEREST

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@SACH_13/ PINTEREST

Fund cargo dhe crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@PRINCESSPOLLY/ PINTEREST

Fund dhe crop top me të njëjtën ngjyrë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@KRUUUUUU/ PINTEREST

Fund saten dhe crop top

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@PRINCESSPOLLY/ PINTEREST

Fund lino me kanotierë

Fundet maxi, kryefjala e verës: Ja si t’i kombinosh

@VOGUEMAGAZINE/ PINTEREST